Banner

Detalii contact:

Adresa: Strada Silozului, nr. 19, Parter, Sector 2, Bucuresti
Tel/Fax : 0314.052.798
Mobil : 0770.450.536
E-mail : rezervarioffice@kangootravel.ro
Program: L-V 10:00 – 18:00
S 10:00 – 14:00

 

Termeni si conditii utilizare website www.kangootravel.ro

 

Website-ul www.kangootravel.ro este detinut si administrat de agentia de turism S.C KANGOO TRAVEL SRL-D cu sediul social in Strada Rotunda nr. 2, bl Y1C, sc 2, et. 2, ap. 55, sector 3, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/9/2015, avand CUI 33938330.

In cazul in care continuati sa navigati pe website accesand serviciile si ofertele Kangoo Travel, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii si conditiile prevazute.

   1. Utilizarea site-ului www.kangootravel.ro se face pe proprie raspundere.

   2. Website-ul www.kangootravel.ro este un site  de turism, unde utilizatorii pot accesa ofertele pentru sejururi, cazari, bilete de tren si avion, servicii, informatii, asigurari de calatorie, oferte ce au caracter de informare generala.

   3. Termeni si conditii privind confidetialitatea datelor personale.

Kangoo Travel este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul de intrare 4150 din 23.02.2015. Conform Legii cu numarul 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si a Legii cu numarul 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Kangoo Travel SRL-D administreaza in conditii de siguranta, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Va informam ca datele personale pe care ni le furnizati sunt in scopul oferirii in conditii optime de catre Kangoo Travel a serviciilor solicitate prin intermediul website-ului www.kangootravel.ro. In cazul in care pachetul turistic a fost achizionat urmare completarii formularului  de contact/formularului solicita oferta, utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le introduc sa intre in baza de date Kangoo Travel si sa primeasca mesaje cu privire la oferte/servicii.

Kangoo Travel are obligatia de a nu publica adresa de e-mail/datele personale/numar de telefon al utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei parti terte, exceptie facand cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare.

   4. Termeni si conditii privind rezervarile hoteliere facute pe www.kangootravel.ro .

 Kangoo Travel garanteaza tarifele hoteliere doar pe baza unei rezervari confirmate. Preturile informative se regasesc in rubrica ‘’Preturi’’ + informatii referitoare la tipul de masa, tipul de transport, reduceri, numarul maxim de ocupanti intr-o camera, taxe de rezervare, etc.

Toate rezervarile se vor incheia in baza unui Contract, intre SC Kangoo Travel SRL-D si beneficiar.

In unele cazuri, se pot percepe taxe locale platibile direct la hotel/statiune. Conducerea hotelului are dreptul de a solicita turistilor la sosire, detaliile cardului de credit sau un depozit care sa acopere eventuale costuri suplimentare ce pot aparea in timpul sederii dvs.

In general cazarea la Hotel se face intre orele 12:00-14:00 in ziua programata a sosirii dvs.

In cazul in care turistul reclama aspectul/amplasarea camerei, se va adresa direct conducerii hotelului. Kangoo Travel nu se face raspunzatoare de eventualele reclamatii referitoare la camera de hotel.

In cazul in care turistul nu se prezinta la hotel, Kangoo Travel va percepe o penalizare egala cu valoarea unei nopti de cazare (iar in unele cazuri, penalizarea poate fi egala cu intreaga valoare a pachetului turistic).

Toate rezervarile vor fi onorate numai pentru persoanele pe numele carora s-a facut rezervarea.  Kangoo Travel nu permite schimbarile de nume.

Numarul de stele atribuite fiecarui hotel prezent in ofertele pachetelor turistice de pe website-ul www.kangootravel.ro este cea atribuita oficial de Ministerele de resort ale tarilor in cauza.

Facilitatile hotelului si ale camerelor sunt prezente in oferta Kangoo Travel la sectiunea ‘’Facilitati’’, aceste informatii fiind completate conform datelor prezente pe site-ul oficial al hotelului fie conform vizitelor tip ‘’info trip’’ facute de agentii de turism Kangoo Travel.

Pozele au caracter informativ.

Orice reclamatie trebuie depusa la sediul Kangoo Travel din Strada Silozului, nr. 19, Parter, sector 2, Bucuresti in termen de maximum 30 zile de la data la care turistii au incheiat conform contractului de rezervare, sejurul.

   5.Termeni si conditii de vanzare ale biletelor de avion.

Kangoo Travel ofera spre vanzare bilete de avion. Odata cu achizitionarea unui bilet de avion, Kangoo Travel are obligatia de a furniza turistului toate informatiile referitoare la tariful zborului, conditii, restrictii, reguli aplicabile, dar si informatii cu privire la ora de zbor sau compania care a furnizat biletele. Toate conditiile si restrictiile aplicabile sunt cele dictate de compania de zbor.

Dupa emiterea biletului , toata responsabilitatea privind efectuarea calatoriei revine companiei de zbor.

Turistii au obligatia de a respecta prevederiile privind serviciile pasapoarte, vamale, sanitare, etc. Fiecare client trebuie sa se informeze asupra obligativitatii vizelor la consulatele si ambasadele tarilor in care planuieste sa calatoreasca. 

   6.Termeni si conditii de plata.

Pentru biletele de avion achizitionate prin agentia de turism Kangoo Travel, plata se va face integral in momentul emiterii acestora.

Pentru pachetele turistice tip sejur, cazare hoteliera, city break, last minute, croaziera, plata se va efectua astfel: 50% avans in momentul rezervari si 50% cu 30 zile inainte de plecare. Pachetele cu oferte "early booking"/ "oferta speciala" pot fi supuse unor conditii speciale de rezervare, plata si anulare (agentul de turism va oferi aceste informatii suplimentare)

Plata se poate face si integral in momentul rezervarii pachetului turistic.

Plata se poate face in Euro sau in Lei (caz in care se foloseste cursul BNR din ziua platii + 2% coeficientul de risc valutar).

Plata se poate face prin urmatoarele metode de plata: transfer bancar in unul dintre conturile Kangoo Travel, prin POS sau cash la sediul Kangoo Travel. 

Toate platile efectuate vor respecta Contractul incheiat intre SC Kangoo Travel SRL-D si beneficiar, toate sumele incasate vor fi evidentiate in factura fiscala pentru care se va emite si chitanta.

   7. Termeni si conditii  continut website www.kangootravel.ro .

Website-ul www.kangootravel.ro este protejat de legea dreptului de autor. Este interzisa copierea logo-ului, continutului, pozelor, ofertelor, datelor aflate pe site.

Toate informatiile ce se regasesc pe website sunt proprietatea SC Kangoo Travel SRL-D.

 


 

 

               

 

 

 


Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | A.N.P.C. | Despre Noi | Contact
Copyright © 2020 Kangoo Travel. Powered by SOFTLAB